AKTUELNO

Đoganijeva nam je ispričala i zašto nije zvala bivše zadrugarke da glume u spotu.

Ekipa portala Pink.rs posetila je lokaciju na kojoj Luna Đogani, pobednica najgledanijeg rijalitija u Evropi "Zadruge 2", snimala spot za svoju prvu pesmu "Deveti krug". Kao podrška pojavili su se njen dečko Marko Miljković, otac Gagi Đogani i brat Adam Đogani.

Pročitajte još: PINK.RS NA SNIMANJU LUNINOG SPOTA Otkrivamo sve detalje: Pogledajte kako će izgledati njen PRVENAC! Pojavio se i Marko, odmah priznao šta mu SMETA (VIDEO)

Foto: Pink.rs/K.Ristić

Zanimalo nas je da li na Kristinu Kiju Kockar, pevačicu i pobednicu "Zadruge 1" gleda kao na konkurenciju.

Ne razmišljam u tom smeru. Nisam ja nikome konkurencija, niti je bilo ko meni konkurencija. Baziram se na svoj rad, samo ću se tako i ponašati. Volim da pohvalim svačiji trud i rad. Svako je došao tamo gde je došao svojim trudom, svakome želim svu sreću ovog sveta, ne bih nikada nikoga ugrozila ili komentarisala loše, svako ima pravo na svojih pet minuta - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Luna nam je ispričala i po čemu će se njen spot razlikovati od aktuelnih spotova na našoj sceni, kao i zašto nije pozvala neku od svojih bivših cimerki iz Bele kuće da glumi u njemu.

Imaće priču, mene pokreću emocije. Potrudila sam se da ovaj spot prikaže kroz tih par minuta mojih godinu dana u "Zadruzi 1", šta sam ja prošla - ispričala je Luna i dodala:
Nema potrebe, tu će biti devojke koje su profesionalne u tom poslu. Nema potrebe, svako ima svoju ulogu, to nije njihova uloga. Zadrugarke su već uveliko na odmorima, nek su žive i zdrave - dodala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku.

K.Ristić/M.Popović

#Kija Kockar

#Luna Đogani

'